مشاوره حقوقی رایگان - نصب پمپ و تانکر در پارکینگ اختصاصی

باسلام بنده مالک یه واحد اپارتمان در ساختمان 4 طبقه هستم بقیه مالکین به خاطر کمبود فشار آب تصمیم به نصب تانکر در محل پارکینگ اینجانب کرده اند البته قبل از خرید بنده در محل پارکینگم پمپ نصب شده بود با وجود مخالفت من باز بقیه مالکین اصرار بر نصب تانکر دارند و وقتی پیشنهاد نصب تانکر رو در زیر راه پله رو دادیم مالیکن طبقه اول به خاطر مزاحمت سر وصدا و اینکه در آینده قصد نصب آسانسور را دارند مخالفت کردند و همچنین با پیشنهاد پشت بام و نیز حیاط ساختمان مخالفت نموده اند و اعلام کردند بدون رضایت اینجانب اقدام به نصب در پارکینگ اختصاصی بنده خواهند کرد و حتی همسرم را تهدید به ضرب و شتم نموده اند
ایا میتواند اقدام کنن لازم به ذکر است حدود پارکینگ در سند مالکیت مشخص و واضح است

پاسخ ها :

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

پارکینگ از موارد مالکیت شخصی است و جزءمشاعات ساختمان نیست که بتوان در محل آن اقدام به نصب پمپ یا تانکر کرد و به هیچ عنوان حق چنین عملی را ندارند

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
در صورت نصب هر گونه وسایله در قسمت های اختصاصی شما ؛ می توانید شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بدون موافقت شما ، مطلقا امکان نصب پمپ اب ، در پارکینگ شما وجود نخواهد داشت