مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام خسته نباشید
شوهرم الان 8ماهه فوت کردن
و من خونه مادر شوهرم زندگی میکنم یه پسر 2ساله دارم
میخوام بعد از سالگرد همسرم ازدواج کنم خانواده شوهرم گفتن اگه ازدواج کنم بچمو بهم نمیدن آیا خانواده همسرم که پدر و مادرش 85سال بیشتر سن دارن و عموی بچه ام 63سالشه میتونن حضانت بچمو ازم بگیرن یا نه
خودم هیچ مشکل غیراخلاقی ندارم
فقط سیگار بطور تفریحی میکشم
ک خانواده شوهرم اطلاع دارن

سیگار میتونه مشکل واسه حضانت گرفتن بچم درست کنه؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از فوت شوهر حضانت با مادر است و ازدواج نیز مانع نمی شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پدر بزرگ فرزندتان ولی فهری وی است اما بعد از فوت همسرتان حضانت در حقیقت با شماست پ شما میتوانید دادخولست قیمومت فرزندتان را دهید تا قیم قانونی وی باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط شوهر شما میتواند بابت ازدواج بچه را از شما بگیرد نه کس دیگری که شوهر شما هم فوت شده و مانعی نیست