مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی سیم کارت

سلام
نقطه زنی سیم کارت تا چه مدت زمان قابل رصد و پیگیری هست و نقطه زنی سیم کارت توسط چه نهادی انجام میشه وبرای چه مواردی انجام می شود آیا برای تهمت های درگیری و سرقته به کار می رود و آیا گوشی در زمان درگیری خاموش باشد قابل نقطه زنی هست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنا به نوع اتهام و حساسیت موضوع اتهام قابل نقطه زنی خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به دستور مرجع قضایی و توسط پلیس آگاهی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس نوع اتهام و حساسیت موضوع اتهام قابل نقطه زنی خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دستور قضایی باشه و لوکیشن گوشی فعال باشه تحت شرایطی نقطه زنی انجام میشود