مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تحت تکفل بودن

با سلام
پیرو سوال چگونگی دریافت حقوق بازنشستگی پدر بزرگ فوت شده توسط نوه مطلقه اش لطفاً بفرمایید چگونه میتوان اثبات کرد که نوه تحت تکفل پدر بزرگ فوت شده اش بوده است.ممنون

پاسخ ها :

فاطمه بحرانی

سرکار خانم فاطمه بحرانی :

سلام برگ کفالت از دادگاه باید داشته باشند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام بایستی دلایلی بر این موضوع وجود داشته باشد یا اثبات نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به اداره مربوطه اسم افراد تحت تکفل و نسبت با ارائه مدارک اعلام می گردد تا تحت بیمه قرار گیرند

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست اثبات نمایید.وگرنه برگه کفالت از دادگاه ارائه دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برگ کفالت از دادگاه باید داشته باشند ویا دفترچه بیمه و تحت شرایطی با استشهاد و تحقیقات مشخص میشود