مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مشاع پاساژ سرقفلی

سلام خدمت وکلا عزیزم
اینجانب در یک پاساژی که کلا 16 مغازه دارد و همه مغازه ها سرقفلی میباشند و مالک پاساژ و مغازه ها یک نفر میباشد هستم. متاسفانه به خاطر کسادی بازار کسبه پاساژ چند سالی است که جلو مغازه خود به صورت هماهنگ و در یک ردیف اقدام به بساط اجناس میکنند و عمدتا به جز یک مغازه دار راضی هستن اکنون سوال من خدمت شما این است که یک یا دو مغازه از کل پاساژ اقدام به شکایت در مورد جمع کردن بساط جلو مغازه ها کردند آیا چنین شکایتی میتوانند بکنند چون پاساژ سرقفلی هست و فقط مالک می توانند در مورد مشاعات تصمیم بگیرد یا نه

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
مالک یا استفاده کننده ( مستاجر و مالک سرقفلی) میتوانند در خصوص مشاعات تصمیم بگیرند و چگونگی تصرف در مشاعات منوط به توافق کلیه متصرفین است .

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

مالکان سرقفلی هم میتوانند اقدام قانونی در این خصوص انجام دهمد