مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن لاشه چک

باسلام من پنج ساله پیش به یه شرکتی چک دادم و چک برگشت خورد ولی مبلغ چک رو به صورت دستی پرداخت کردم و چک رو پس گرفتم. حالا میخواستم چک رو رفع اثر کنم ولی لاشه چک رو گم کردم باید چه اقدامی انجام بدم؟ ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود می توانید درخواست مفقودی چک را دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شماره چک و تاریخ صدور را اعلام و با اعلام اینکه مدارک تصفیه مبلغ چک را دارید، درخواست رفع اثر به بانک مربوطه را دهید. و نهایتاً اگر نتیجه بخش نبود دادخواست مفقودی چک دهید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
نظر به قانون جدید چک ، در صورت گذشت سه سال از تاریخ برگشت چک و عدم شکایت حقوقی یا کیفری شرکت ، به بانک مربوطه مراجعه و درخواست استعلام قضایی عدم سابقه طرح شکایت جهت رفع سواثر نماید . مشکل رفع سواثر چک اینگونه برطرف میگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به بانک مراجعه کنید و از لام مفقودی کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی از شرکت مذکور رضایت محضری مبنی بر اینکه نسبت به چک مذکور ادعایی در حال آینده نخواهند داشت و مطالبات خود را وصول نموده اند و با ارائه به بانک نسبت به رفع اثر چک اقدام نمایید در نامه باید قید گردد که این چک مفقود گردیده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از نماینده آن شرکت اقرار نامه محضری مبنی بر پرداخت وجه چک دریافت کنید