مشاوره حقوقی رایگان - محدودیت رانندگی

سلام ببخشید میخاستم بدونم بعدسه ماه به بعد از رانندگی میشه بدون تابلو و بدون اینکه کسی کنارت باشه در داخل شهر رانندگی کرد؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

سوال شما مفهوم نیست. افرادی که نخستین بار گواهی نامه پایه 3 می گیرند تا سه ماه حق ندارند تنهایی رانندگی کنند و باید یک نفر دارنده گواهی نامه پایه یک یا دو کنارشان باشد . ین دسته از رانندگان از ساعت 12 شب تا 5 صبح حق رانندگی ندارند و علاوه بر آن خارج از شهر ها هم تا یکسال نباید رانندگی کنند مگر مسیر بین بزرگراهی با حداکثر 25 کیلومتر فاصله از آن شهر . انندگان مبتدی دارای گواهینامه پایه سه باید علامت مثلث خطر که داخل آن نوشته شده «احتیاط راننده مبتدی» را یکی در سمت راست جلوی خودرو و یکی هم در سمت چپ عقب خودرو نصب کنند تا برای سایر رانندگان عبوری مشخص شود و آنها احتیاط کنند .