مشاوره حقوقی رایگان - جریمه محدودیت رانندگی

ایا در تصادف منجر به فوت فاقد گواهینامه منجر به محدودیت رانندگی در تایم مشخصی میشه؟
اگر بعد از تصادف گواهی نامه دریافت کنه چطور؟ بازم باعث محدودیت میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به بعدا خیر
البته امکان محدویت وجود دارد فعلا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام آن زمان که این اتفاق صورت گرفته است می‌بایست شخص گواهینامه اعتبار داشته باشد اما باز می‌بایست صحنه جرم بررسی شود تا مشخص شود علت تصادف چه بوده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
آن زمان که این اتفاق صورت گرفته است می‌بایست شخص گواهینامه اعتبار داشته باشد اما باز می‌بایست صحنه جرم بررسی شود تا مشخص شود علت تصادف چه بوده است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله میشود و بعدا گواهینامه بگیرید تاثیری ندارد