مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام در آپارتمان 3طبقه و در طبقه دوم هستیم از همسایه بالایی بخاطر سروصداهای غیرمتعارف و وحشتناک و تصرف عدوانی بابت اینکه در پاگرد پشت بام انباری اختصاصی درست کرد درصورتیکه در سند مشاع زده، با اینکه کنتور گاز همه واحدها جدا میباشد اما طبقه سوم از واحد خودش گازکشی به پشت بام انجام داد و استفاده شخصی میکند، و در دو طرف پله ها گلدان های زیادی گذاشت که رفت و امد را سخت کرده و گلدان های زیادی در حیاط مشاعی و تخت قهوه خونه ای گذاشت بدون اجازه از ما و گلدان ها رو خودشون میشکونن و تهمت میزنن که شما شکوندین بخاطر این موارد شکایت کردمو 4 شاهد به دادگاه بردیم و انها نیز شکایت متقابل کردن که ماهم سروصدا میکنیم، و انها 3شاهد به دادگاه بردن، دونفر از شاهدان زن و مرد که همسایه پایینی ما هستن و بدلیل اینکه پارکینگ نداشتن و مزاحمت میکردن شکایت کرده بودیم و به 91روز حبس محکوم شده بودن و بخاطر دشمنی ما اومدن برعلیه ما شهادت دادن و منم جرح شهادت را از دادگاه خواستم و شاهد بعدیش برادرش بود که گفتم ایا برادرش همه شب بود و سروصدای مارو شنیده یا یک شب باعث سلب اسایش میشود، و بازپرس از ما فیش حقوقی گرفت برای ضمانت، حال سوالم این است اون دوتا شاهد که جرح شدن و یک شاهد برادرش موند ایا بازپرس شهادت او را قبول میکند یا منع تعقیب میگذارد، و چرا از ما فیش گرفت آیا با گرفتن فیش بازپرس میتواند منع تعقیب بزند؟ و برای طرف مقابل ما ابلاغ رفت متهم به بازپرسی اظهار شود و یعنی جرم آنها برای بازپرس محررز شده؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن عزیز
ماشالله... آپارتمانه یا میدون جنگ، برادر!!؟
اوّل.بله میتونه منع تعقیب بزنه. و در مورد طرف مقابل خیر، بازپرس ایشونو احضار کرده برای اخذ توضیح و هنوز چیزی معلوم نیست.
دوّم. پیشنهاد می کنم کمی گذشت پیشه کنید، هم شما هم بقیه. با شکایت و شکایت کشی، آرامش که ابتدایی ترین نیاز محل زندگی شماست به اونجا برنخواهد گشت. و اگر نمیتونید به صلح برسید، محل زندگیتونو عوض کنید.
موفق باشید