مشاوره حقوقی رایگان - سلب آسایش و امنیت توسط همسایه

سلام
چند سالی است که یکی از همسایگان در مجتمع هشت واحدی بعد از متارکه از همسر خود مبادرت به ایجاد مزاحمت از طریق رفت و آمد افراد معتاد اعم از زن و مرد در ساعات مختلف شبانه روز می کند به طوری که ممکن است خانومی دو تا سه روز در منزل ایشان بماند بارها به ایشان تذکر دادیم ولی متذکر نشد از ایشان به دادگاه شکایت کردیم و دادگاه رای به قرار منع تعقیب صادر شده به دلیل اینکه موضوع شکایت فاقد وصف کیفری می باشد
لطفاً راهنمایی کنید موضوع شکایت را چگونه طرح کنیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طرح شکلیت باید بعد از تنظیم صورت جلسه 110 و استشهادیه محلی همسایگان تحت عنوان ایجاد مرکز فساد و فحشا و مصرف مواد باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.تحت عنوان مزاحمت بااستناد به ادله باید طرح شکایت شود