مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت قوانین آپارتمان نشینی و نصب مخزن آب در مشاعات؟

باسلام من مالک طبقه اول ازسه واحد آپارتمان هستم. مالک طبقه دوم خانواده بدجنسی هستن‌. چون من یه زن تنهاهستم خیلی اذیتم میکنن و موجب سلب آرامش وآسایش من شده اند. حتی چندین بار مزاحمم شده و در نبود همسرش درخواست ازدواج کرده اند. ازجمله نصب دوربین شخصی درپارکینگ ودرب ورودی بدون اطلاع واجازه من ، آسیب به ساختمان، ایجاد سروصدا و کوبیدن در، آویزان کردن قالی وپتو ازپنجره که موجب افتادن روی چراغ بالای درب کوچه شده وباعث شکستن گردیده و هیچ خسارت یا تعویضی انجام نمیدهد، در پشت بام وسایل اضافی بخصوص دبه های ترشی و...میگذارند، در پارکینگ دخترش اقدام به دوچرخه سواری میکند، درمشاعات ساختمان ) راه پله)وسایل اضافی و دوتا دوچرخه قرارداده اند.سقف کاذب پارکینگ را خراب کرده اند.
ازدادن پول شارژ و پرداخت قبوض مشترک ممانعت میکنند. مانع نظافت ساختمان میشوند.
باریختن آشغال و عدم رعایت نظافت باعث آزارم شده اند. آسانسور چرخ فلک خود وکودکانشان شده است، در منزلشان حیوان نگهداری میکنن تا صدایش برایم آزاردهنده باشد.صدای اختلافات خانوادگیشان در اوایل آمدنمان به ساختمان باعث آزار روحی وروانی ومزاحمت بود.
در گوشه پارکینگ بدون اطلاع ونظردو مالک دیگر اقدام به تقسیم بندی ناعادلانه انباری کرده است واکنون درآن محل اقدام به نصب پمپ و مخزن آب کرده است که صدای آن موجب آزارم میشود....
در کل تمام قوانین آپارتمان نشینی را زیر پا گذاشته هست.
از طرف دیگر مالک طبقه سوم هم واحدش را بخاطر دریافت مبالغ بالا دست مستاجرهای خلاف کارمیدهد که این موارد نیز موجب سلب آسایش و امنیت من شده .
واقعا خسته شدم .آرامش وامنیت من سلب شده لطفا راهنماییم کنید چکارکنم.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

درخواست تامین دلیل با کارشناس بکنید و اظهارنامه بدهین و از یک وکیل کمک بگیرین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل دهید تا کارشناسی شود سپس اظهارنامه خطاب به آن شخص ارسال کنید