مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به طرح هادی

با سلام
پدرم یک قطعه زمین سند دار در روستا دارد که در مرحله اول طرح هادی تمام ملک کاربری آن مسکونی زده شده بود ولی در مرحله دوم طرح هادی یک راه 24 متری با یک فرعی 12 متری که تمام راه از ملک ما عبور میکند کشیده شده (حدود 5400 متر از زمین در راه می رود )و جالب اینکه نصف اراضی که مانده را هم به فضای سبز اختصاص داده اند .چطور میتونم به طرح دوم هادی اعتراض کنم ؟ممنون میشم اگه کمکم کنید
راستی ، در دو طرف ملک به فاصله 150 متر یک راه 12 متری و یک راه 14 متری که به میدان منتهی میشود قرار دارد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به خود بنیاد مسکن اعتراض کنید اگر قبول نکردند باید پول زمینهای که بابت خ و فضای سبز رفته را به نرخ کارشناسی پرداخت کنند در غیر این صورت شما کماکان کشاورزی کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اول به خود بنیاد مسکن اعتراض کنید اگر قبول نکردند باید پول زمینهای که بابت خ و فضای سبز رفته را به نرخ کارشناسی پرداخت کنند