مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مسکن و اثاث

سلام و درود. دوره ی عقد هستم سه بار هم دادخواست طلاق دادم
ولی الان دادخواست مسکن دادم
هزینه کارشناسی تهیه مسکن و اثاث با کی هستش؟
اگر زوج واحدی رو معرفی کنه که مال پدرشه خواهر برادراش همه در اون ساختمون زندگی کنن جدا جدا
و زوجه با خواهرای زوج شکایت کاری کرده باشن بازم دادگاه رای میده که برم اونجا؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مستقل باشد و متناسب تایید می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تمام هزینه ها را می بایست شخص خواهان پرداخت کند اما در خصوص سوال بعدی هر منزلی که معرفی شد شما می توانید به آن ایراد کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زوج مکلف است در دعوای تمکین خانه ای متناسب با عرف خانوادگی شما فراهم کند تا بازوجه مسکن مشترک داشته باشد و در غیر این صورت دعوا رد میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هزینه کارشناسی با متقاضی زوجه
مگر زوج تقاضای کارشناسی کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولا دادگاه موافقت نمی کند.
به هر حال نظر دادگاه ملاک است

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

با خواهان میباشد .بستگی به نظر کارشناس دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا شما باید دادخواست نفقه و منزل مستقل بدهید، ثانیا هزینه کارشناس با خواهان پرونده است اما اگر رای به نفعش تمام شود میتواند از خوانده پس بگیرد، ثالثا درهنگام مراجعه کارشناس جهت تایید خونه شما باید توضیح دهید که این خانه مستقل نیست

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

منزلی که زوج معرفی می نماید باید مستقل و دارای امکانات زندگی باشد و این موضوع را کارشناس یا مامور کلانتری باید گواهی نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هزینه کارشناس مطابق قانون بر عهده خواهان می باشد
دلایل خود را در جلسه دادگاه تهیه مسکن مستقل به قاضی مربوطه عنوان کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر زوج باید منزل جدا برای شما بگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هزینه کارشناسی بر عهده خواهان است که البته در‌صورت محکومیت خوانده و درخواست خسارات دادرسی به شما عودت داده میشود.کارشناس مربوطه مسکن را بررسی میکند که در شان زوجه و مناسب زندگی زناشویی با حفظ استقلال باشد

سعید وظیفه دوست

جناب آقای سعید وظیفه دوست :

سلام ، هزینه کارشناسی با کسی هست که تقاضای کارشناسی کرده.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بادخواهان است در صورت محکومیت خوانده با توجه به درخواست مطالبه هزینه دادرسی قابل پرداخت است.از طریق کارشناس بررسی میگردد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامسن دلیل دهید و کارشناسی شود و سپس تحت عنوان اقدام و تهدید علیه بهداشت عمومی شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هزینه کارشناس با خواهان است
خانه ای که شوهر معرفی میکند اگر مستقل از خانوده اش باشد قبول است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با خواهان است بعد از محکومیت خوانده مطابق دادخواست و مطالبه خسارات دادرسی قابل دریافت است.توسط کارشناس کاملا بررسی میگردد.

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
اولا هزینه کارشناسی همیشه با درخواست کننده هست
دوما اگر واحدها جدا باشد احتمالا دادگاه مجبورتون کنن که همونجا چنانچه متناسب باشان شما باشد زندگی کنید
اما در خصوص تمکین و رفتن به واحدمورد نظری که زوج معرفی کرده ، نیاز به توضیح بیشتر از سمت شما هست تا راهکاری مناسب و راهنمایی به شما داده شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هزینه به خواهان است بعد از محکومیت خوانده اگر در دادخواست خسارات دادرسی را مطالبه کرده باشید پرداختومیشود.توسط کارشناس بررسی میشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .هزینه کارشناسی باخواهان دعوا است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
توسط خواهان دعوی پرداخت می شود
در خصوص سوال دوم می توانید دلایل خود را ارائه نمایید و درخواست مسکن تماما مستقل داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هزینه کارسناسی بر عهده متقاضی می باشد واصولا کارشناس مسکن را باید در شان زوجه تلقی نماید ومناسب باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوج باید مسکن مستقل برای شما تهیه کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه کارشناس با زوج است.
اگر منزل در ساختمانی باشد که خانواده زوج در آن زندگی می کنند در این صورت دادگاه موافقت نمی کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
هزینه کارشناسی را شخصی می دهد که تقاضای کارشناسی کرده باشد در غیر اینصورت هزینه به خواهان است.
در صورتی سکونت در منزل منتخب نیز دچار عسر و خرجی باشد بازبینی مجدد لازم است.
و السلام

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

باید خانه مستقل و در خورو شان همسر باشد که توسط کارشناس بررسی میشود

محمدمهدی رضیان

جناب آقای محمدمهدی رضیان :

پرداخت هزینه کارشناس با شما هست
منزل باید علی حده باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوج باید منزل مستقل برای شما تهیه کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خواهان باید هزینه کارشناسی را پرداخت کند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بعهده شما بعنوان خواهان میباشد، خیر

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اگه واحد مستقل باشه حتی توی یک مجتمع باید اونجا زندگی کنید.وتایید میشه.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون زوج مکلف است که منزل مستقل و در شأن زوجه همراه با تمام وسائل تهیه نماید و

و توسط کارشناس از منزل بازدید میشود و مشخص خواهد شد که آیا خانه مستقل است یا نه

و هزینه کارشناس هم بر عهده زوجه میباشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه نفقه و منزل مستقل را ثبت و پیگیری نمایید

هزینه کارشناسی بر عهده خواهان است

کارشناس مربوطه مسکن را بررسی می کند که در شان زوجه باشد اگر زوج اعتراض کند هزینه کارشناسی رو باید پرداخت نماید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با خواهان .اصولا خیر باید منزل مستقل تهیه نماید