مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام من دختر 23 ساله هستم. خیلی وقته به سن قانونی رسیدم. و میخوام شروع به کاری که درسش رو خوندم بکنم ولی پدرم همش مخالفت میکنه و اگر من جوابش رو بدم قطعا کتکم میزنه. چیکار کنم نمیزاره هیچ کاری انجام بدم حتی بیرون رفتن با دوستام هم نمیزاره.
میتونم ازش شکایت کنم؟
لطفا راهنماییم کنید باید چیکار کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما در سن رشد ومی توانید مستقل زندگی کنید بابت ضرب وجرح هم به پزشکی قانونی رجوع تاثبت واز پدر شکایت کنید

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

سلام.بعد از رسیدن به سن قانونی ،اجباری برای زندگی با پدر ندارید.شما بالغ و رشید هستید.