مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دختر از پدر

سلام من 5 ماه دیگه میشه 18 سالم و دختر هستم
پدرم میگه حتما باید دکتر شی منو بزور میشونه پای درس کتک میزنه و بد رفتاری میکنه نمیزاره بیرون برم تهدیدم میکنه و فحش میده . من چند روز پیش خودکشی کردم ولی موثر نبود بعد مرخص شدنم از بیمارستان ک رسیدیم خونه دوباره با من دعوای شدید کردند و کتک زدنم با این که کلی درد داشتم و همش موهامو میکشید من و رو زمین. مادرمم که همش درگیر فال و طلسم احضار اجنه و موکل هست نمیدونم چیکار کنم دیگه تروخدا یکی کمک کنه دارم دیوونه میشم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آرامش خود را حفظ کنید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید (123)اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت امکان از طریق مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توصیه میشود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 123

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
حق شکایت از پدر خود در مورد موارد مذکور دارید .
میتوانید از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید.
مسائل را قانونی پیگیری نمایید ، اقدامات قهری از قبیل اقدام به خودکشی کاری ناپسند و فاقد نتیجه ی مطلوب خواهد بود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما حتما به اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

یک وکیل :

بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بفرمایید
امکان زندگی مستقل بعد رسیدن به سن قانونی وجود دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و شماره های روانشناسی را دنبال کنید و سپس در عرض آن اقدامات حقوقی توصیه میشود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام و احترام
والدين آرزوي پيشرفت و خوبي و تعالي فرزندان خود را دارند ؛ اگر با مشكلات بيشتري مواجه هستيد ميتوانيد مشاوره تلفني نماييد
به هر حال حذف و خودكشي و ضرب و شتم فقط باعث مشكلات بيشتر و بيشتر شما خواهد شد
فقط با آرامش و عشق و اميد به زندگي و آينده مشكلات را حل نماييد

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی 123 پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بابت بدرفتاری و توهین بله می توانید شکایت کنید همین الان هم می توانید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
ضرب و جرح و تهدید قابل شکایت می باشد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اعتماد پدر را جلب کن به زور نمیشه کاری کرد ولی به هر حال می توانید با 123 تماس بگیرید و پرونده اذیت و آزار تشکیل دهید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام امکان طرح شکایت وجود دارد ولی باتوجه به متن سوال .سوال جنبه حقوقی ندارد و بیشتر احساسی میباشد.

یک وکیل :

با سلام
از طریق تماس با مرکز 123 پیگیری نمایید.

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
با شماره ١٢٣ جهت راهنمايي بيشتر تماس بگيريد.

یک وکیل

سلام به مشاوره روانشناسی مراجعه کنید جهت ارشاد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
دوست عزیز با اوژانس اجتماعی شماره 123 تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتونید شکایت کنید به اورژانس اجتماعی اطلاع بدهید و با مددکاران بابت بد سرپرستی شکایت کنید