مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام من یک پسر مجرد هستم 37سالم هفت سال پیش بر اثر یک تصادف مادرم در ماشین من فوت کردن و بد مرگ مادرم پدرم و خانواده ام منو قاتل مادرم نام بردن ک تو اونا کشتی و همه ب من توف لعنت کردن و منو بارها از خانه بیرون کردن و من جای برا زندگی کردن ندارم مجبور شدم باز برگردم و الان 7 سال هر روز شب پدرم منو فوش میده توهین میکنه بار ها منو ب کمک برادرم کتک زده و آبروی منو پیش همه خانواده فامیل برده جوری ک هر شب ب خودکشی فکر میکنم و الان هم هر چی به ریش سفیدان محل و خواهرام میگم برا من بگید زن بگیره منم زندگی میخوام در جواب گفته من حتی هزار تومن هم نمیدم بره گمشه از خونه من بیرون الان میخوام بدونم اگه شکایت کنم از نظر قانون میتونم پول عروسی و سهم پدری خودم را بگیرم یا نه اگه قانونی چیزی بهم میرسه بدونم ک شکایت کنم میخوام بدونم وقتی پدر زنده باشن پسر میتونه سهم خودش را از پدر بگیر از اموال پدر یا نه ..با تشکر از شما

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است ابتدا به مشاوره خانواده مراجعه کنید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام خیر با توجه به در قید حیات بودن پدر،چیزی به شما نمی رسد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر متاسفانه در این خصوص اقدام حقوقی متصور نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر پدر شما وظیفه ای در این مورد ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر ایشان در قید حیات هستند و چیزی به شما تعلق نمیگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر هیچ وظیفه در تامین هزینه عروسی فرزند پسر ندارد و پسر نمی تواند الزام پدر را بخواهد.
حتی پدر وظیفه تامین هزینه های زندگی شما را نیز ندارد و اگر بخواهد می تواند قانونی شما را از منزل اخراج کند.
پدر تا زمانی که زنده است هیچ مالی به شما نمی رسد
شما بهتر است خودتان به دنبال کار و کسب درآمد باشید و تشکیل خانواده بدهید
در صورت فوت پدرتان اگر مالی داشت شما نیز مانند سایر وراث ارث می برید و اگر اموال خود را در زمان حیات به نام سایر فرزندان کرده باشد در این صورت به شما سهمی تعلق نمی گیرد.
بهتر است دوستانه رفتار کنید تا مشکلی برای شما پیش نیاد

.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه در خصوص موضوع مطروحه امکان شکایت وجود ندارد و نمی توانید اقدامی کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر پدر شما در سنی که هستید هیچ تعهدی به پرداخت به شما ندارد سعی کنید کار کوچکی پیدا کنید و خودتان مستقل بشوید ...

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

پدرتان وظیفه ای در تأمین هزینه عروسی شما را ندارد

پدر تا زمانی که زنده است اختبار اموالش را دارد

در صورت فوت پدرتان اگر مالی داشته باشد شما نیز مانند سایر وراث ارث می برید و اگر اموال خود را در زمان حیات به نام سایر فرزندان کرده باشد در این صورت به شما سهمی تعلق نمی گیرد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کدوم سهم کدوم اموال شما کبیرید میتونید مستقل باشید پدر هم هیچ وظیفه ایی در قبال شما ندارد شما قریب چهل سال دارید در ضمن اگر از شما شکایت کنند میتوانند دیه مادرتان را هم از شما بگیرند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر درزمان حیات ورثه هیچ حقی نسبت به اموال ندارند و باتوجه به جنسیت و سن شما پدر موظف به پرداخت هیچ وجهی تحت هرعنوانی کمک هزینه ازدواج، نفقه و... نمی باشند.

یک وکیل :

با سلام با توجه به سن شما امکان هیچ گونه مطالبه مالی از پدر برای شما وجود ندارد . و البته سهم الارث بعد از مرگ معنا پیدا می‌کند در زمان حیات پدر نمی توانید اقدامی کنید