مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و تهدید در اینستاگرام

سلام. زن دوستم که بیست ساله ازدواج کرده و دو فرزند داره و 35 سالشه سر یه اشتباه بچه گانه که با همسر خود در رابطه به مشکل خیلی کوچیک خورده بوده تو فضای مجازی اینستاگرام یه درخواست دوستی بهش میشه یه پسر مجرد جوانی که از یه شهر دیگه اومده و میگه غریب مو و کسی رو ندارم آروم آروم شروع میکنن به صحبت کردن بعد درخواست عکس میکنه این خانوم چند تا عکس کاملاً پوشیده برای این آقا می فرستد چند باری هم تصویری مکالمه می کنن بعد از یه مدت که میگذره این درخواست میکنه که بیای حضوری ببینمت هرچی تلاش میکنه و اصرار میکنه زن قبول نمیکنه میگه من شوهر دارم و ابرو دارم تا اینجا هم کارم اشتباه بود فقط و فقط محضه درد و دل من باهات صحبت میکردم دیگه بهم پیام نده و بلاکش میکنه پسره یه پیج دیگه میزنه چند تا از اون عکس هایی که خانم براش فرستاده بوده با فیلمی که از مکالمه تصویری ضبط کرده بوده برای این خانوم میفرسته و شروع میکنه تهدید کردن که اینارو میدم دوستم که از زندان آزاد شده و از هیچی نمیترسه تو فضای مجازی پخش کنه و بفرسته واسه فالورات و شوهرت آبروتو میبرم باید بیای خونه ام تا عکس ها رو پاک کنم این خانوم چون توی خانواده واقعا درست و آبرودار که واقعا خدا پیغمبر حالیشونه زندگی میکنه و هیچ وقت همچین اتفاقی نه برای خودش و نه اطرافیانش پیش نیومده بوده از ترس ابروش در حد مرگ ترسیده بود داشت سکته میکرد چون میدونست با اینکه این رابطه آنچنان جدی نبود و هیچ حرف مثبت هجده نگفته و حتی اون چهارتا عکس هم کاملا پوشیده که حتی روسری هم سرش بوده ولی اگه شوهرش بفهمه بی قید و شرط ازش جدا میشه و بچه و زندگی بیست ساله اش از هم میپاشه باز با همه این احوال درخواست شرم آور پسر و قبول نکرده و به من گفته حالا سوالم اینه اولا که تمام این چتها رو پاک کرده آیا بعد از شکایت پلیس میتونه بازیابی کنه و اگه بشه با وجود این مدارک و اثبات کردن جرم این کار چیه ارزش شکایت داره که حداقل جلوی کارش گرفته بشه و خانواده دیگه ای و بدبخت نکنه یا نه خودم با چند نفر برم سراغش و گوشیش و بگیرم یا نه به دوستم بگم که در این صورت مطمئنم زندگیشون که از هم می‌پاشه که هیچ یه بلایی سر زنش یا خودش یا پسره میاره که کلا بدبخت میکنه خودشو خواهش میکنم التماستون میکنم هر چه زودتر راهنماییم کنید زن بدبخت داره سکته میکنه اجرتون با خدا

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام امکان طرح شکایت کیفری وجود دارد. همسر دوستتان خودشان باید با توجه به مجموع آثار و تبعات این کار و با مشورت با همسرشان تصمیم بگیرند.