مشاوره حقوقی رایگان - شناسایی کسی که پرده بکارت رو پاره کرده

تا چند مدت میشه تشخیص که کی پرده بکارت رو پاره کرده ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً تا یک ماه شریک جنسی قابل تشخیص می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا حدودی از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص است.
می توانید به پزشک متخصص مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً تا یک ماه مشخص می شود اما می توانید با پزشک زنان صحبت کنید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

به سختی ثابت میشود و باید آثاری مثل خون و یا مایع منی در محل موجود باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید آثاری مثل خون و یا مایع منی در محل موجود باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولا امکان تشخیص فاعل وجود ندارد مگر اینکه فاصله کمی از زمان تجاوز گذشته باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام از طریق پزشک متخصص یا پزشکی قانونی میسر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زمان طلایی تا 72 ساعت با رعایت مسائل پیراموانش

یک وکیل :

با سلام
تشخیص فاعل با وجود آثاری مثل خون و مایع منی در محدوده واژن قابل پیگیری است البته استناد به سایر ادله اثباتی مانند شهادت شهود ، اقرار و اوضاع و احوال موجود در پرونده نیز موثر خواهند بود.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

به سختی قابل اثبات است پزشکی قانونی حداکثر تا یک ماه میتوانید تشخیص دهد ولی اگر ترشحات مرد وجود داشته باشد می‌توان از این طریق هم بررسی کرد