مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه بعد از طلاق

با سلام و خسته نباشید
من حدود 10 سال پیش جدا شدم به طلاق خلع نوبت اول. و در هنگام جدایی یک دختر 3 ساله داشتم که همراه من هست. بدلیل اعتیاد شدید و مشکلات زیاد و سوء سابقه متعدد همسرم با وکالت جدا شوم .
در هنگام طلاق تمام حق و حقوقم را بذل کردم بعلاوه نیمی از مهریه که 350 سکه بود از 700 سکه. و مابقی تعداد 350 سکه به حالت عندالمطالبه باقی ماند. الان حدود 5 ساله بدلیل نداشتن تمکن مالی و شرایط سخت اقتصادی زندگی مطالبه مهریه دادم. و همسر سابقم حدود 2 سال زندان رفت اما چیزی پرداخت نکرد. آخرین حکم به پرداخت 110 سکه ... پیش پرداخت 7 سکه و اقساط هر 3 ماه یک سکه محکوم شدن .... چند روز پیش متوجه شدم که فقط با پرداخت یک سکه بدون اطلاع من آزاد شدن حتی هنوز وجهی به دست من نرسیده گفتن برو دادگاه بگیر.
میخوام بپرسم واقعا هیچ ضمانت اجرایی برای زنانی مثل من وجود داره که بتونم حقم رو دریافت کنم اونم برای ادامه زندگی با یه بچه تو این وضعیت. خیلی درمانده شدم و نا امید از اینکه اینقدر راحت حق زن نادیده گرفته میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دو سال همسر شما محبوس بوده است و قانونا حق برخورداری از آزادی را دارد و قانون هم برای شما و هم برای ایشان لازم الرعایه است و در این خصوص موافقت با درخواست ایشان قانونی می باشد