مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام ، شش ماهه ک متوجه شدم شوهرم بهم خیانت می‌کنه و تنها مدارکی دارم دوتا عکس لختی یه زن تو گوشیش بوده و شماره های زن زیادی و تو گوشیش دیدم و یه چت کوتاه با یه زن دیگ ه
خیلی شوهرم زرنگ هست و تمام چت هاشو پاک می‌کنه متاسفانه
حالا میتونم ازش شکایت کنم آیا مدارک کافی هست و جرمش چیه ؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این مدارک به نظر کافی نیست و صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

باید شکایت نمایید تشخیص جرم بودن یا نبودن این گونه موارد با قاضی رسیدگی کننده است