مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت شوهر

سلام همسرم بارها به من خیانت کرده ولی شکایت نکردم الان با اینکه مطمئن نیستم هم اکنون رابطه با کسی داره یا نه میتونم بابت خیانت های گذشته شکایت کنم
ایا قاضی میتونه پرینت یکسال پیش یا بیشتر از خط همسرم در واتساپ یا اینستاگرام را برای اثبات دربیاورد؟
چقدرزمان از رابطه نامشروع مجازی گذشته باشه درواتساپ قابل پیگیری هست چند ماه یا چند سال اطلاعات میمونه و پلیس فتا میتونه بدست بیاره برای قاضی؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت اگر مدارکی برای اثبات داشته باشید میتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرائم قابل گذشت بعد از یک سال
مشمول مرور زمان شکایت خواهند شد