مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین عام و خاص

با سلام نزدیک به6 ماه است که همسرم (زوج) منزل را ترک نموده و هیچ نفقه ای پرداخت نکرده
و ماه پیش برای من نفقه ایام گذشته و ماهانه تعیین شد ولی من جلب برای نفقه اقدام نکردم تا اینکه امروز برام ابلاغ امده که همسرم منزل مشترک را ترک نموده و با توجه به تماس های مکرر مبنی بر برگشت هیچ اقدامی عمل نیامده.
در صورتی که من در حال حاضر دارم در منزل مشترک زندگی میکنم با جهیزیه خودم و این اقا منزل و شهر بنده را ترک و به شهر خودش رفته.منزل مشترک بنام بنده هست.
من چطور میتونم در شورا حل اختلاف از حقم دفاع کنم؟
حق حبس شامل حال بنده میشه؟
من تصمیم داشتم با اثبات براینکه 6ماه هست حق و حقوق بنده را پرداخت ننموده اقدام به طلاق کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید