مشاوره حقوقی رایگان - توهین و اهانت

با سلام.چند وقت پیش یکی از گوشی همراهم از برنامه آگهی به یکی فحش و ناسزا میگه. از من شکایت میکنه. منم در دادگاه اعلام کردم یکی سوء استفاده کردن. قاضی بخاطر اینکه مسئولیت گوشی و سیم کارت با من بوده به درجه 2 و جریمه 400هزار تومانی اعمال میکنه. میخام بدونم سوء سابقه حساب میشه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر حکم محکومیت قطعی برایتان صادر شود بله اما در سجل کیفری شما ثبت اما موقع گرفتن گواهی سو پیشینه چون موثر نیست درج نمیشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حکم صادر شده صحیح است نمی شود که هرکسی اقدامی انجام دهد بعد آن را منکر شود به کرّات پلیس فتا های محترم پیامک میدهد که از تلفن خود به خوبی نگهداری کنید مسئولیت آن با شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود. جای نگرانی نیست.