مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه توهین

با سلام.
خواهرم با شوهرش مشکل دارند و شوهرش بخاطر اینکه خواهرم رو مجبور به طلاق کنه و مهریه رو ببخشه مدام از تمام خونواده ما به عناوین مختلف شکایت میکنه. پارسال از من هم شکایت توهین کرد و من محکوم به مبلغ 6 میلیون تومان شدم و بعد در تجدید نظر مبلغ 6 تومان رو به دو سال تعلیق داد و الان حدودا 7 ماهش گذشته . حالا امسال آزمون وکالت شرکت کردم و مرکز وکلای قوه قضائیه کتبی قبول شدم.سوالم اینه که منو تو مصاحبه و گزینش بخاطر جرم توهین تعلیقی رد میکنن ؟توهین جرم موثر نیست..ولی چونکه کانون جرم غیرموثر رو هم امسال جزو شرایط پذیرش قرار داده ...منو رد می‌کنند ؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حیر ، قاعدتا نباید رد کنند اگر رد کردند اعتراض کنید به دادگاه عالی قضات

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی جزو شرایط قرارداده اند پاسخ واضح است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر نگران نباشید
در صورت استعلام ، گواهی عدم سؤ سابقه صادر خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر سوابق بگیرید گواهی صادر خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود و مشکلی پیش نمیاد