مشاوره حقوقی رایگان - 74 ضربه شلاق برای اهانت

سلام
مطابق ماده 608 تعزیرات محکوم به 74 ضربه شلاق شدم (درجه 6 )
مهلت 20 روز اعتراض گذشته
الان حکم قطعیه؟
سو پیشینه میشه (تو گواهی مینویسن؟) ؟ اگه میشه دایمیه یا بعد از یه مدت پاک میشه؟ تخفیف یا تبدیلش میتونم بگیرم؟ چطور؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام شما اگر با یکنفر متخصص حقوق مشاوره میکردید و اعلام به اسقاط حق تجدید نظرخواهی میکردید تعداد یک چهارم از شلاق کسر میشد با این حال این موضوع در سیستم قوه قضاییه ثبت و ماندگار هست ولی در تشخیص هویت و سوء سابقه ی کیفری وجود نخواهد داشت

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود چنانچه ماده قانونی رو درست گفته باشید میشه توهین و حال باید دید حکم شما در چه تاریخی صادر شده است وبا یک وکیل حضوری مشورت کنید تا موضوع را حل کنند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید بررسی شود حکم شما در چه تاریخی صادر شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله اگر مهلت تجدیدنظرخواهی تمام بشود حکم قطعی خواهد بود مگر حکم غیابی باشد که در این صورت میتوانید واخواهی نمایید
خیر 74 ضربه شلاق ، جرم درجه 6 است و اصلا سابقه کیفری موثر نمی باشد و در صورت استعلام ، گواهی عدم سابقه کیفری موثر صادر خواهد شد