مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن مالیات خودرو

با سلام بنده یک خودرو ایکس 33 مدل 96خریداری کردم از کرمانشاه
فروشنده قبول نمیکنه که مالیات رو پرداخت کنه
در قولنامه هم نوشته که به عهده فروشنده است و ایشون امضا کرده
الان میخاد این مبلغو پرداخت نکنه و منم تایم تعویض پلاکم نزدیکه ایشون پرداخت نکنه نمیتونم برم تعویض پلاک
وکالت محضری داده و میگه خودت مالیات رو بریز
سوالم اینه راهی هست که بشه مالیات رو ازش گرفت؟
اگه لازمه شکایت میکنم اما نمیدونم دادگاه کجا برگزار میشه من خودم تهرانم ایشون کرمانشاه
یا میشه من پرداخت کنم برم تعویض پلاک که زمان از دست نره بعدش از ایشون شکایت کنم و مبلغ رو ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شما می توانید پرداخت کنید و تعویض انجام بشه سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید به سواری حل اختلاف طبق قراردادی که دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به فروشنده اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید که طرف 24 ساعت پرداخت کند در صورتی که توجهی نکرد می توانید خودتان مبلغ مالیات را پرداخت کنید و نسبت به تعویض پلاک اقدام کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.