مشاوره حقوقی رایگان - سلام ... همسایه دیوار به دیوار ما یک دختر دارد که در نبود پدر مادر با صدای بلند طبل میزند

دختر همسایه دیوار به دیوار ما که 19 سال دارد.... در نبود پدر مادر موقع استراحت به دیوار ما میکوبد یا با صدای بلند روی طبل یا قابلمه میکوبد و باعث مزاحمت میشود به مادر پدر هم تذکر داده شد اما همچنان به این مردم آزاری ادامه میدهد... آیا راهی و شکایتی برای مقابله با این همسایه کثیف و مردم آزار هست ؟