مشاوره حقوقی رایگان - موتور دستکوب خودرو

با سلام من 3 ماه خودرو سمند مدل 91 خریدم موقع تعویض پلاک سرهنگ موتور را دستکوب اعلام کرده صاحب پلاک خودرو . ماشین را به دوستش فروخته من از دوستش خریدم الان راهنمایی نامه ای صادر کرده که موتور با تعویض شود فروشنده هم جواب نمی دهد صاحب پلاک هم ادعای بی اطلاعی می‌کند من چه کاری باید انجام دهم لطفا زودتر جواب من را بدهید. اگر شکایت کنم نتیجه میگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید یا با اخذ تامین دلیل خسارت خود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم در ابتدا شمالی اظهارنامه ارسال کنیم و اگر افاقه مود ابتدا اخذ تامین کنید خسارت را مشخص کنید و بعد از آن دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه فسخ قرارداد را ارسال کنیدو سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید یا با اخذ تامین دلیل خسارت خود را مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید تا میزان خسارات بر اورد شود و سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بدوا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید