مشاوره حقوقی رایگان - موتور دستکوب

سلام من یه سمند مدل 84خریدم نوبت برای تعویض پلاک گرفتم که یک هفته طول کشید وقتی رفتم گفتن که پلاک توقیف هست باید پلاکارو به انبار تحویل بدید بعد اینکه پلاکارو باز کردم رفتم برای بازدید خودرو که کارشناس بازدید کرد گفت که شماره سیلندر دستکوب هست الان روی ماشین پلاک هم نیست من چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما نمی توانید با این خودرو رفت آمد داشته باشید تا تعیین تکلیف گرد د مضافا اینکه در خصوص دستکوب بودن موتور خودرو نیز اگر از عیوب اساسی تلقی گردد می توانید معامله را فسخ نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر سیلندر خودرو تعویض شده باشد و عیب اساسی تشخیص داده شود شما میتوانید دادخواست تنفیذ فسخ خودرو را به علت خیار تدلیس و عیب مطرح نمایید ولی باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر فسخ خودرو برای فروشنده ارسال نمایید