مشاوره حقوقی رایگان - موتور دستکوب شده ی خودرو

با سلام
حدودا یکسال پیش یه خودرو تویوتا از شخصی به مبلغ 120 میلیون خریداری کردیم. 111 میلیون رو پیش از تعویض پلاک پرداخت کردیم قرار شد 9 میلیون مابقی رو بعد از تعویض پلاک پرداخت کنیم ( در مبایعه نامه هم درج شده ).2 ماه هم فرصت داد از لحاظ فنی عیب و ایرادی داشت بررسی کنیم.بعد از دوماه تقاضا کردیم برای تعویض پلاک با ما به مرکز استان مراجعه کنن.گفت تا 9 میلیون رو ندی نمیام ناچار 9 تومن رو پرداخت کردیم ولی هی امروز فردا کرد تا یکی دوماه گذشت. بعد از اینکه به مرکز تعویض پلاک مراجعه کردیم متوجه شدیم موتور ماشین دستکوب هستش .مراحل قانونی رو طی کردیم و قرار شد هرچقد هزینه کردیم به مابرگردونه.بعد از تمام شدن مراحل قانونی و تعویض پلاک (که یه ماه طول کشید) از دادن هزینه ها امتناع کرد تو شورای حل اختلاف هم به ما افتراء زده شما خودتون بردید موتورش رو بازکردید دستکوبش کردین. ما اصلا به موتور دست نزدیم به خدا حتی توان مالیش رو نداریم موتور رو باز کنیم چون هزینه اش در حدود 20 میلیون تومن هست. چطور میتونیم قانونی ثابت کنیم موتور رو ما دستکاری نکردیم؟ سپاس از مساعدت شماعزیزان

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،طبق قرارداد می توانید فسخ کنید یا خسارت بگیرید ایشان باید ادعای خود را ثابت کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مطالبه وجه را اقامه نمایید