مشاوره حقوقی رایگان - موتور ماشین دستکوب

سلام وقتتون بخیر
من یک ماشین در اسفند 95 خریدم از یه نفر و رفتم تعویض پلاک‌ بدون هیچ مشکلی تعویض پلاک شد و اصلا نگفتن بهم ک ماشین قبلا دزدیده شده نه فروشنده بهم گفته نه موقع تعویض پلاک. الان من ماشین رو فروختم طرفی ک خریده بهش وکالت دوماهه دادم ک نرفت واسه تعویض پلاک‌دوباره یک وکالت یک‌ماه و نیم دادم. گذاشته روز آخرش رفته برای تعویض پلاک و میگه کارشناس گفته موتور دستکوب است و قبلا هم یکبار دزدیده شده در تیر 95(زمانی ک دست صاحب اولی ماشین بوده) و تعویض پلاک نمیشه. اون موقع ک من خریدم هیشکی به من نگفته ک ماشین یکبار دزدیده شده بوده نه صاحب ماشین نه هم موقع تعویض پلاک. من از ماشین تا وقتی دست خودم بوده مطمئن مطمئنم چون همش ایستاده بوده تو 5 سال 5هزارتا کار نکرده همش. الان طرفی ک خریده میگه من پول ماشین رو به نرخ روز میخوام با اینکه 4 ماه ماشینم دستش بوده .ولی من مطمئنم دست خودم هیچ اتفاقی براش نیفتاد. الان من چیکار کنم لطفا از این گرفتاری نجاتم بدین. از کجا معلوم تو این چهارماه خودش دستکاریش نکرده موتور رو یا چجور ثابت کنم‌دست صاحب اولش اینطور شده شاید با اینکه اونموقع تعویض پلاک شده چون من از خودم مطمئن مطمئنم.
یه سوال دیگم اینکه ایا میشه تاریخی ک دستکوب شده رو در اورد ببینم‌کی بوده؟ اگه میشه باید به کجا مراجعه کنم.
ممنونم. منتظر جوابتون هستم لطفا راهنماییم‌کنین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر حقوقی قابل بررسی می باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر حقوقی قابل بررسی می باشند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت هر مدعی باید ادعای خود را قانونا ثابت کند