مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک

با سلام و عرض ادب،من یه ماشین پژو سال 91فروختم و وکالت دادم، ولی به تازگی فهمیدم که این ماشین هنوز تعویض پلاک نشده و درحال تردد است، به دفترخانه که سال 91بابت وکالت رفته بودم، مراجعه کردم ،گفتند که ما تمام اسناد قبل 92را امحا کرده ایم و راهنمایی و رانندگی ام مراجعه کردم گفتند غیر شماره پلاک باید، کارت یا سند ماشین را باید به همراه داشته باشم، اما من فقط شماره پلاک ماشین رو دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
از طریق اعلام مفقودی می توانید پیگیری کنید.
موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما می بایست  دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید