مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم مال مشاعی

با سلام و عرض ادب احتراما یک قطعه زمین کشاورزی که شش دانگ مشاع در ادره ثبت ثبت شده بنام پدر و عمو و دو عمه بنده میباشد که در سال 1385 با توافق طرفین تقسیم نامه ای بین خودشان و در حضور شاهدین تنظیم شد و نقشه بردار ثبت کل زمین را به شش قسمت مساوی تقسیم نمود از آنجایی که سهم پدر بنده 50 درصد زمین بود قطعات مربوطه به هر نفر مشخص گردید و همگی به عنوان تأیید تقسیم نامه را امضاء و مهر و اثرانگشت نمودند. حال در طی زمان گذشته پدر بنده و یکی از عمه ها در گذشت اند و با توجه به حصر وراثت خانواده ها میخاهیم طبق آن تقسیم نامه از ادراه ثبت درخواست سند نماییم. سؤال بنده از جنابعالی این است آیا احدی از ورثه یا شرکا دیگر می توانند به این تقسیم نامه اعتراض کنند و آن را قبول نداشته باشند و برای گرفتن سند ایجاد دردسر نماید یا نه ؟ متشکرم اگر راهنمایی بفرمایید بایستی چکار کنیم.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می تواند اما اگر توافق نامه موجود باشد ره به جایی نمی برد