مشاوره حقوقی رایگان - تخریب اموال و جبران خسارت

سلام.
همسرم ملک توقیفی بابت مهریه رو تخریب کرده. و شکایت کیفری کردم. نتیجه این پرونده در دادگاه کیفری چه میشود؟ خسارت آن جبران می‌شود یا نه فقط یه مجازات برای ایشون لحاظ میشه و ملک تخریبی درست نمیشه.؟؟؟
من چطور میتونم به جبران خسارت برسم...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات موضوع می توانید دا‌دخواست بدهید و خسارت خود را مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اثبات شده میتوانید دادخواست مطالبه خسارت دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت اثبات موضوع می توانید دا‌دخواست بدهید و خسارت خود را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اثبات شده میتوانید دادخواست مطالبه خسارت دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در صورت اثبات موضوع می توانید دا‌دخواست بدهید و خسارت خود را مطالبه کنید