مشاوره حقوقی رایگان - رای تخریب بعد از گرفتن خلافی

سلام.خدمت وکلای محترم.اینجانب با وجود همسایه شاکی، بنایی را پس از رای کمیسیون ماده صد مبنی بر جریمه و پس از پرداخت جریمه ساختم و در طبقه اول و زیر زمین از همسایه سه متر جلو زدگی دارم . شهرداری هم عدم خلاف بمن داد. ولی یکسال بعد همسایه دوباره به دیوان شکایت کرد و کمسیون ماده صد حکم تخریب داده .
آیا با وجود اینکه من در ابتدا با مجوز کمیسیون و گرفتن عدم خلاف از شهرداری این تخلف را انجام دادم و ساختمانم مرحله سفت کاریش تمام شده. باز هم امکان تخریب ساختمان است و آیا راهی دارد که ملک بنده تخریب نشود.
باز هم تاکید می‌کنم من با مجوز کمسیون و شهرداری تخلف کردم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت صدور تخریب باید تخریب شود مگر اینکه از طریق دیوان موضوع را پیگیری کنید و رای را نقض کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا با همسایه مصالحه و سازش کنید یا سعی کنید رای دیوان را نقض کنید در غیراین دو صورت باید تخریب شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مصالحه نمایید ا از طریق دیوان نقض آن را پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر این رای قطعی است ناچارا باید اجرا شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به کمیسیون ماده صد مراجعه نمایید و پیگیری نمایید و