مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل منزل

با سلام. من و شوهرم 13 سال در منزل پدر من زندگی میکنیم. و الان 10 ماه هست که جدا شدیم. توی این مدت پدرم خیلی از وسایل منزل رو هم برامون عوض کرد یا جهیزیه رو چون ایشون دوست نداشتند با پرداخت مبلغ کمی عوض کردیم که بعضیا رو فاکتور به اسم خودم هست و بعضیا به اسم شوهرم و به تعدادم که اصلا فاکتور ندارن و چند قلمم از جهیزیه مونده. حالا وسایل دست من هست ولی شوهرم دادگاه شکایت کرده که تمام وسایل رو ایشون خریداری کردن. میخوام بدونم چطور میتونم وسایل رو پس ندم؟ ضمنا از طریق شاهد نمیشه چون اون هم شاهد میاره. با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این فرض فاکتورهایی که به نام همسر شماست و همچنین وسایلی که ذاتاً مردانه است به ایشان تعلق می گیرد و سایر اقلام به شما