مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه برای نفقه

عرض سلام و خسته نباشید
نامزد بنده دوشیزه هستند و درخواست نفقه کردن و 4 روز دیگه وقت دادگاهه. ایشان قبلا تمکین عام داشتن ولی حدود 7 ماه است که تمکین نمیکنه در صورتی که من نفقه ایشون رو شاید نامرتب ولی به حسابشون واریز می کردم. می خواستم بپرسم که من کی اقدام به عدم تمکین ایشون بکنم بهتره؟ قبل از دادگاه نفقه این کار رو انجام بدم یا بعدش؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
متشکر

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام
تا زمانی که ناشزه بودن زوجه اثبات نشده شما ملزم به پرداخت نفقه هستید لذا جهت اثبات موضوع هرچه سریعتر نسبت به ثبت دادخواست الزام به تمکین ضمن فراهم نمودن مسکن مناسب که مورد تایید کارشناس رسمی دادگستری در رشته نفقه نیز باشد اقدام نمائید.