مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا از زوجه

بادرود فراوان خدمت شما وکلای عزیز
خانوم بنده به هنگام ترک خانه که داستانش مفصل است ... کلیه طلاجات و حلقه های ازدواج رو به همراه فاکتورها با خود برده و بنده هم فقط اموالی که طلاجات هم شامل اونا میشه رو لیست کرده و ازش امضا گرفتم و یه شاهد اقا هم اونو پیش خودش امضا کرده. ایا میشه با اون لیست امضاشده طلاهام رو پس بگیرم، درضمن ایشان ناشزه هستنن و دادگاه مهریه هم چندروز دیگه میباشد(باتشکر)

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما بسیار انسانی مودبی هستید و این ارزشمند است بله می توانید اگر موضوع طلاها تحت عنوان هدیه زوجه به زوج تلقی نگردد.