مشاوره حقوقی رایگان - نامه ی پزشکی قانونی برای ضرب و شتم از سوی همسر

خسته نباشید
من بارها مورد ضرب و شتم قرارگرفتم اما اقدام قانونی نداشتم ، اما الان با وضعیتی که دارم میخوام اقدام کنم . برای اینکه پزشکی قانونی گواهی بده نیازه از کلانتری نامه ببرم؟ باید صدمات در چه حد باشه تا قبول کنن؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از کلانتری و یا دادسرا نامه بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله از طریق کلانتری نیز میتوانید نامه اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان ضرب و جرح شکایت کنید یا از طریق کلانتری پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله شکایت کنید تا به پزشکی قانونی ارجاع داده شوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله از طریق کلانتری نیز میتوانید نامه اخذ نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما میتوانید به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه و گواهی معاینه پزشکی دریافت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بله از طریق کلانتری نیز میتوانید نامه اخذ نمایید