مشاوره حقوقی رایگان - سند و فک پلاک

سلام در ازای طلب خود خودرویی با قولنامه دستی با امضای دو شاهد خریداری کردم ولی هنوز فک پلاک و سند به نام زده نشده و همه مدارک دست منه ولی نفر چهارم منم که خودرو به من رسیده نفر اول وکالت تعویض پلاک داده ولی 3 نفر بعدی به چه علت نکردن نمیدونم من چیکار کنم که اول پلاکا فک بشن بعد سندو کی بنامم میزنه نفر اول یا چهارم ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فک پلاک و تنظیم سند توسط همان فردی که پلاک به نام اوست و سند بنام اوست انجام میشود