مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه عین مستاجره

با سلام درسال 1393 یک قرارداد اجاره بسته ام با بنگاهدار به مبلغ ودیعه 2 میلیون و ماهانه 390000 تومان اجاره. و اون هم پس از امضاء از من در روز بعد در قرارداد نوشته حق انتقال به غیر داره در صورتی که نظر من این نبود ولی به هر حال بنگاهدار با این ترفند ملک رو به یک نفر دیگه اجاره داده با ودیعه 5 میلیون با 300000 تومان اجاره. و از آن زمان تاکنون فقط مبلغ 300000 تومان اجاره پرداخت کرده و پس از پایان قرارداد بنگاهدار در زمان تحویل منزل به مالک متصرف عنوان کرد که منزل را به من بده البته شفاهی در حضور من و خواهر و مادرم به مبلغ 300000 تومان اجاره پرداخت میکنم. الان بعد از یکسال متصرف عنوان میکنه که مبلغ 5 میلیون ودیعه رو که به بنگاهدار دادم باید به من پرداخت کنی تا منزل را تخلیه کنم. الان هنوز قرارداد بین مستاجر و متصرف ملک رو ندیدم و در جریان قراردادشون هم نبودم. لطفا راهنمایی بفرمایید وضعیت مالک و مستاجر و متصرف را. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال باید به قرارداد اجاره شما با بنگاهدار رجوع نمود و قرارداد اجاره را مورد مطالعه قرار داد که آیا مدت قرارداد اجاره منقضی شده است یا خیر ؟ آیا در قرارداد اجاره برای شما حق فسخ پیش بینی شده و اسباب حق فسخ نیز ایجاد شده است یا خیر ؟ پس از نائل شدن به پاسخ سؤالات مطروحه امکان ارائه طریق اطمینان بخش قانونی وجود خواهد داشت .

پرسشگر :

سلام مدت قرارداد منقضی شده سال 1395/08/23 و درقرارداد عدم تخلیه ذکر شده روزانه مبلغ 20 هزارتومان خسارت پرداخت کند .ولی سوال من عدم تخلیه توسط متصرف است

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.پس از انقضای مدت قراردادتان با بنگاه دار بب آماده نمودن مبلغ ودیعه ای که از وی دریافت کرده اید.به شورای حل اختلاف مراجعه ودرخواست تخلیه عین مستأجره را بر علیه ایشان اقامه کنید.یاالله

یک وکیل

پاسخ به سؤال دوم : دعوی تخلیه به انضمام مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را به طرفیت مستأجر سابق (مشاوراملاک) و مستأجر لاحق ( جدید ) در مرجع صالح قضایی طرح نمائید.