مشاوره حقوقی رایگان - الحاق به بافت

با سلام
یک قطعه زمین در سوادکوه با متراژ 807 متر وجود داره که یک پلاک مانده به بافت هست. (در واقع یک پلاک مابین این زمین و خط مرزی بافت وجود دارد)
فاصله از بافت بر طبق گفته اداره کل بنیاد مسکن مازندران در حدود 60 متر هست. اگر لازم به همکاری دهیار باشد، دهیار تمامی همکاری لازم را انجام خواهد داد

برای الحاق به بافت باید چه اقدامی انجام داد؟

برای ساخت یک سوییت 40 متری جهت بومگردی و گردشگری باید چه اقدامی انجام داد؟

در صورت ساخت سوییت، آیا امکان تخریب وجود خواهد داشت؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود برای بوم گردی باید از طریق اداره میراث فرهنگی و گردشگری اقدام کنید ،در خصوص سوال بد مبنی بر ساخت اگه خارج از محدوده انونی روستا باشه و کشاورزی محسوب بشه تغییر کاربری غیر مجاز محسوب میشه و جهاد کشاورزی جلوگیری خواهد کرد