مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام، من در یک مطب پزشکی کار میکنم کارم لیزر هست دکتر میخواستند بروند فرانسه من یه پژو 206 اس دی دارم به من همکارم گفتند بریم؟ ماشین و سوری بزنید به اسم من تا بتونم سند معرفی کنم ویزای شنگول بگیرم ولی بعدا فهمیدم با همکارم سر من کلاغ گذاشتند و فقط ماشین من به اسم دکتر شد الان اظهار میکنه بیا کاغذ امضا کن هیچ حق و حقوقی ندارم تا بعدا برگردانم به اسمتان واقعا نمیدونم چیکار کنم همچنین یه کاغذ دادند که من پول ماشین و خرد خرد هرماه گرفتم دوساله گرفتم در حالیکه من ماشین یک سال پیش گرفتم ون ه از ایشون بلکه از یک غریبه

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام . دلایل ازجمله گواهان آماده کنید و شکایت کلاهبرداری علیه پزشک و همکارتان طرح کنید