مشاوره حقوقی رایگان - راهنمای از پیگیری پرونده‌ بعد از رضایت محضری؟

باسلام. 7ماه پیش تو دعوا باچاقو مچ دستم قطع شده بود. میخواستم برم حل اختلاف اولين بار نزاشتن نامه پزشک قانونی را ببرم بيمارستان خلاصه پرونده رابنویسن برگردونم فوریتی

طرف مقابل داییش سپاهیه منو تهدید کرد بعداز 4روز از عمل جراحی. منو بردن دفتر خونه رضایت ثبتی گرفتن قرار بود بریم خونه‌ پول بدهد برام تمام خرجی کرده‌بودم نصفشو ندادن بعد امضا ؟ الان دستم بیحسه نمیتونم کار کنم ناقص عضو شدم. بقران اصلان اعصابم بهم خورده ستون فقرات درد ميگيره

پاسخ ها :

یک وکیل

شکایت رو مطرح کنید و عنوان کنید رضایت با تهدید بوده.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که رضایت محضری داده باشید متاسفانه کاری نمیشه کرد