مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت

همسایه ما به نامزد بنده که برای دیدن من به ساختمان ما رفت و آمد داشت رو دزد لوازم داخل خودروش میدونه و رفته شکایت هم کرده و چون قدیمی این منطقه هست با همه اشناست سه شاهدم برده خلاصه الان حکم جلب سیار همسرمو گرفته. وسایلش ضبط و باند و باطری هستن میخوام ببینم کارتن یا فاکتور این وسایل رو ارایه داده برای شکایت که حکم جلب تونسته بگیره؟
و اینکه آیا کارتن و فاکتور الزاما باید وجود داشته باشه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. الزامی برای ارائه کارتن وسایل مذکور نیست.
اگر نامزد شما اینکار را نکرده بدون نگرانی به دادسرا برود و توضیح بدهد و دفاع کند.