مشاوره حقوقی رایگان - طلب پول

با سلام و خسته نباشید و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما و همکارانتان بنده مبلغ 500 هزار تومن پول قرض به عمویم داده ام پول را به حسابش نریختم بلکه چک دادم و قرار بود بعد از چند ماه پول را پس بدهد اما متاسفانه چند سال است که از دادن پول به من خودداری می‌کند و آخرین بار که بابت پول باهاش صحبت کردم برخورد خوبی نکرد و قصد دارم از طریق دادگاه برای طلبم اقدام کنم آیا میتوانم از طریق چکی که به ایشان دادم که تنها مدرک است، ایشان را در دادگاه محکوم کنم؟
آیا میتوانم طلب دیر کرد پولم را در دادگاه تقاضا کنم؟
آیا ایشان می‌تواند در دادگاه ادعا کند که از پدر بنده پول طلب دارد و دادگاه حکم به نفع ایشان بدهد؟
یا طلب من از عمویم ربطی به پدرم ندارد؟
پدرم بازنشسته و مستمربگیر تامین اجتماعی و در قید حیات است.
ممنون میشم راهنمایم کنید منتظر پاسختون هستم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چک را برگشت زده و اقدام نمایید.
تاخیر تادیه از زمان صدور که در چک درج شده محاسبه میشود