مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر کارشناس تصادفات

با سلام
بنده بدلیل خرابی اتومبیل در کنار اتوبان(خط کشی مورب حاشیه اتوبان ) پارک کرده بودم و مشغول تعمیر خودرو که ماشین دیگری با سرعت به ماشین من از عقب برخورد کرد و خسارات زیادی زد.
در کروکی اول افسر راهنمایی راننده خودروی که به من زد را مقصر تشخیص داد ولی ایشان اعتراض کرد و کارشناسی دوم بدلیل وجود تابلو توقف ممنوع در حاشیه اتوبان 50 /50 تغییر رای داد.
آیا خودرویی که در حین حرکت خاموش میشود و ساعت 12 شب خودروبری نیست که انرا حمل کند و به ناچار کنار اتوبان توقف می‌کند مقصر است؟ آیا مصرف مشروبات الکلی از سوی راننده مقصر دلیلی بر مقصر بودن 100 درصدی او نمی‌شود؟ بلکه اگر مست نبود حداقل جلو را نگاه می‌کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است بدان معترض شوید مستند و مستدل