مشاوره حقوقی رایگان - استرداد و کارشناسی

باسلام و احترام،
برای لوازمی که همسرم برده و جزو مستثنیات بوده و مال ایشون نبوده و حکم قطعی صادر شده که خانم برگردونه لوازم و در صورت عدم دسترسی بنده به اموال ارزش اموال در اجرای احکام توسط کارشناس محاسبه و مبلغ ان وصول میشود. حالا سوالم اینه که بعد از کارشناسی مبلغ آیا خانم میتونه مبلغ وب امهریه ای که داره بیاد و هیچی کنه؟ چه کارایی میتونم انجام بدم تا به لوازمم یا به مبلغش برسم و خانم نتونه کاری کنه
باتشکر از پاسختون استاد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در اینجا تهاتر صورت میگیرد . بله به همان میزان ازمهریه کسر میشود