مشاوره حقوقی رایگان - آموزشگاه اکستنشن مژه

سلام من بر اساس تبلیغات اون مرکز رفتم و مبلغ 9300000 برای شهریه واریز کردم
حتی شماره کارت به اسم صاحب آرایشگاه و مربی من نیست
مشکل من اینه که ایشون اصلا خوب آموزش ندادن بهم و کلاس کاملا با حضور خود ایشون به ما معرفی شده ولی خودشون یه توضیح اولیه میدن میرن و از کارمندای آرایشگاهشون به قول خودشون مسترای دیگه همش میان بالا سر ما و توضیح میدن درصورتیکه ما 9 میلیون دادیم فقط با حضور خود ایشون
پکیجای دیگشون با قیمت پایین تر مسترای دیگه هستن حالا دارن از مسترای دیگه شون واسه پکیچ خودشون استفاده می کنن !!!

تو پکیج اعلام شده بود تمام وسایل (کیت کامل) برای ورود به بازار کار به شما داده میشه ولی فقط در حد تمرین داریم وسایل
اصلا کیفیتی که تبلیغ شده بود و انتظار داشتم نبوده
من می تونم شکایت کنم و شهریه رو پس بگیرم دوتا جلسه دیگه هنوز مونده
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق اتحادیه مربوط شکایت نمایید و موارد تخلف را به اتحادیه اعلام نمایید .