مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آموزشگاه آرایشگری

با سلام ببخشید من بخاطر اینکه سرکار میرفتم حاضر شدم که به کلاس خصوصی آموزشگاه بروم و آنها به من مبلغ 6میلیون گفتند و طلای من را گرو گرفتن من 4500را پرداخت کردم که بین دو مدیر آموزشگاه دعوا شد و هیچ آموزشی ندیدم هر معلمی که هم به دو جلسه نمی‌کشید از آموزشگاه می‌رفت و یا افرادی رو می آوردن که اصلا صلاحیت معلمی نداشتن بعد فهمیدم کلاس من رو که خصوصی بوده است به عنوان عمومی ثبت نام کرده و طلای که داده بودم را پس نداد و همچنین شهریه ام را و چون اتباع خارجه بودم به من بی احترامی و تهمت زدن و به زور طلای خود رو پس گرفتم زمانی که به فنی حرفه گرفتم هیچ اقدامی انجام ندادن و زمانی که خواستم شکایت کنم من را تهدید کردن که به خانواده ات میگیم و پدر من مریض است و حوصله درد سر نداشتم
و پول من را پس ندادن الان که میخواهم پیگیری کنم می‌گویند میخواستی در کلاسها حضور پیدا کنی در حالی همش به من استرس وارد کردن و اصلا من را ثبت نام نکردن
الان باید چیکار کنم
اسم آموزشگاه ...
واقع در اصفهان ... هستش
خواهشاً پیگیری کنید که سر ما مهاجران اینقدر زرنگی نکنند الآنم اگر بفهمم من شکایتی کردم باز تهدید میکنند و برای پدرم که نگهبان است دردسر درست میکنند
چیکار کنم که4500خو را بگیرم

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ربطی به پدرتان ندارد ازآنهاشکایت کنید اگر شاهد یاقرارداددارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید چنان‌چه افاقه ننمود سپس دادخواست دهید